Post by threadriespigitab on Mar 12, 2022 4:23:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
אני לא מצא את הגביע האחרון😠😠😠
אמממ אתה אפילו לא יכול ללכת ל-goat city bay בלי לשלם. למה אתה לא יכול פשוט לאסוף את כל הגביעים ואז לפתוח את זה
Goat Simulator სიმულაცია qokz
זה משחק מדהים אבל הלוואי והייתי יודע איפה Mcgoat tokens שבו YouTube לא עוזר 🥲 אבל עד כה המשחק מדהים זה המשחק האהוב עליי בכל העולם 🌍 אני אוהב את המשחק 👍👍👍
לאגי. מכשיר נשבר. מסך טעינה נורא, חוץ מזה. הדברים החשובים,,, משחק מעולה!
המשחק הזה מאוד כיף. אבל גודל משחק 1.20gb😐
ןלםתחתעמטני ענעהענעהע ע אהאהט כ ג😎
משחק נהדר אני אוהב את זה בוודאות המשחק האהוב שלי TYSM שיצרתי את המשחק הזה ממש טוב!!!!!!
על ידי שימוש בפקדי אנדרואיד גם לסימולטור העיזים, חנות משחקי העיזים תודה
משחק די טוב אגרפיקה יפה מאוד וגם משחק 3🌟
רוצח זמן נהדר. אבל בבקשה שחררו גם משחקי סימולטור עיזים אחרים.
יכולות מגניבות במשחק מדהימות ועוד דברים מדהימים!
המשחק מגניב אבל המחצית הזו ממשחק בכסף
מישחק מעולה ב חמווווווווווווווווווווווד בתרוף תתקינו👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
כל המטבעות שלי עיזים נעלמו!! תקן את זה עכשיו בבקשה
יש לי את הגרסה הישנה
שיחקתי במשחק הזה לפחות שנה ואז מחקתי. אין בעיה שהפעם .אחרי 6 עד 7 חודשים הורדתי את זה שוב זה בא כמו להתחבר לגוגל פליי משחקים ואז זה הפסיק וזה חזר על עצמו 10 פעמים אז הייתי עייף ולבסוף מחקתי התאכזבתי מזה . אחרי הכל זה משחק טוב
נכנסתי לזה ואז זה פשוט הוציא אותי החוצה ניסיתי כמה פעמים עדיין לא עבד בבקשה תקן.
המשחק הזה לא עבד סימולטור עיזים
המשחק הזה הוא זבל בכל פעם שאני משחק בו הוא נסגר עליי אוטומטית
אני אוהב משחק
המשחק הזה נהדר, תמיד חלמתי להיות עז!
😎
מאוד כיף אבל לדעתי צריך לעשות יותר אופציות וחידות ועיזים
זה משחק טוב מאוד אבל יש כמה דברים לא כל כך טובים כמו הג'טפאק שהוא לא טס כל כך טוב...
המשחק הזה, כמו מה לעזאזל לשלם כדי לקבל מפה אחרת, והמשחק כל כך משעמם, אני באמת רוצה לראות כמה ביצי פסחא או משהו, אבל אני פשוט משחק במפה הבסיסית ואין לה ביצת פסחא, זה רק השטן קבר, פשוט תעשה הכל בחינם, אחרת אני מדרג את זה 0, אם אתה מוסיף הכל בחינם נתתי 5, תודה, גם אל תשלם את המפות
משחק מדהים אבל אתה יכול להוריד את המחירים של ה-dlc אבל חוץ מזה עבודה טובה על המשחק
לול זה כיף כי זה מטומטם
Star Wars™ Ultimate D-O ხელსაწყოები znuv
עדיף במחשב
אני אוהב את המשחק ואת העדכון, אבל נראה שזה משחק מקוון עכשיו, אני אדרג לך שוב 5 כוכבים אם רק תאפשר למשחק במצב לא מקוון עכשיו. אני אוהב את זה אבל המשחק צריך להיות במצב לא מקוון מסיבות טובות, תודה!😊
ג׳ג׳דג׳#מ
כשהורדתי את המשחק הזה לראשונה זה היה כיף אבל עכשיו זה לא כיף ואני רק רוצה את המפות האלה, ויהיו 2 מפות והמפה הראשונה תמפה לפני העדכון הגרוע יותר שבו שיחקנו לפני העדכון הזה והשנייה תהיה כזו עדכן מפה בבקשה הוסף את העדכון הזה שכתבתי בבקשה 🙂🙂😀😃😄🐐🐐🐐
זה סימולטור עיזים אבל טוב יותר, כי אם אתה לא רוצה לשלם כסף בפועל אתה עדיין יכול לפתוח את ה-dlc לאחר זמן מה של שחיקה. למרות שמשום מה המודעות לא נטענות אם אתה רוצה לצפות באחת תמורת פרס
טוב מגניבישן
הגרפיקה לא ממש טובה, אבל יש לה משחק מהנה בטירוף שהוא מספיק טוב
זה כל כך מעצבן שאנחנו צריכים לשלם על כל המפות האחרות אבל אני אוהב את הסודות שזה גם נותן לנו עיזים חדשות
יש לו זמן להיות חיה חדשה
10000,000000000000000000000000 כוכבים idc אם הכוכבים הם 5, זה עדיף מהישן
הייתי מדרג אותו בשלושה כוכבים כי העובדה שכל דבר במשחק אינו בחינם אם הכל היה בחינם, הייתי מדרג אותו ב-5
נחמד לא כמו באקס בוקס
Goat Simulator Симуляторы trnr
חומ
יש בעיה. בית הספר והעיר היה בחינם ועכשיו אתה צריך לרכוש אותו חשבתי ;-;
Goat Simulator شبیهسازی cbum
Goat Simulator Simulation tkci
Goat Simulator Simulation bwyf