Post by threadriespigitab on Mar 12, 2022 4:29:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumber Empire: Idle Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumber Empire: Idle Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове злато ▞▞▞
▞▞▞ Lumber Empire: Idle Tycoon 2022 version ▞▞▞
Играта продължава да казва, че няма интернет връзка. Работеше добре през първите 4 дни, сега може да се наложи да го изтрия, ако не влиза
супер игра
Малко алчен с рекламите! Трябва буквално да гледате купища реклами, за да надстроите цялото си оборудване & работна сила, тогава тя...."Надгражда" вашата фабрика и вие губите всичко и трябва да започнете отначало! Прекарайте часове в стартиране и стартиране на производството с добри пари, само за да загубите всичко с надстройката! Поради тези причини го изтривам!
Винаги съм се наслаждавал на тази игра, така че наскоро купих VIP пакета, честно казано не мога да кажа, че си заслужава. Охлаждането на рекламите е досадно (особено в работилницата с 3 минути охлаждане, където преди можех да гледам 5 -6 реклами за това време, излитащи 25-30 минути, сега мога да направя само 10 минути, без предимство)... да не мога да удвоя задачата също е проблем. Съжалявам за покупката си 😪
ДОБРЕ! Стигнах до смилане. Имам купища пари, купища машини, купища камиони, купища дърва, но не мога да напредвам, защото нямам достатъчно диаманти или онези монети с чук и трион върху тях ( не знам как ги получавате) Така че! ще деинсталирате и преинсталирате и ще приемете това като крива на обучение. ДОБРЕ! Разработих го, така че надстроен до 4 звезди. Бих му дал 5 звезди, но сградата отнема твърде много време и става досадна и скучна.
Купих това, за да не се налага. След закупуването на пакета „VIP“ без реклами, всички рекламни усилвания, които използвах, като гледах реклами, спряха да се показват. Платих за VIP пакета, за да забави по същество напредъка си. Удивително!
наистина добра БАВНА, но забавна игра
Малко забавно, макар че трябва да гледате хиляди реклами. Досадна функция е, че разработчиците изглежда не знаят разликата между "x" и " " за бонуси
Играта трябва да има ден и нощен цикъл и див живот.
Това е добра игра, но всеки път, когато трябва да построите нова фабрика, губите целия напредък, който сте постигнали и трябва да започнете отново. Правех трилиони да получат нова фабрика и сега се връщам на първо място, безсмислено
Забавна е
VIP доста стръмен при $20 за няколко увеличения и без реклами, рекламите донякъде нарушават играта (както и повечето), тъй като има повече случващо се от повечето неактивни игри, изискващи повече превъртане наоколо. Както се казва обаче, нивото на взаимодействие кара времето да минава доста бързо и е направено добре, много забавно също играе. Не е евтин @**, но 5/5, ако VIP беше малко по-евтино. *Добавете* много куестове в събитието, което има проблеми и не дава никакви пари, давайки само точки за бизнес...от 5 февруари 2022 г.
Целият смисъл на IDLE игра се губи от това заглавие, като трябва да седите в играта и да чакате 2 минути за всяка специална поръчка, тъй като пирони и боя се стичат по 1-5 наведнъж и таймерът за нови поръчки не напредва, освен ако не е в играта не е безделник, концепцията е готина, но голяма част от механиката просто все още не е там
Lumber Empire: Idle Tycoon Симулације wakj
Играх от няколко седмици и се наслаждавах на играта (харчех малко пари). Сега се появява нов екран за актуализация, който не можете да преминете. Единствената ми опция е да деинсталирам или да възпроизвеждам и двете да се върнат към диалоговия прозорец Нова актуализация. Uninstallinf и НАИСТИНА искам парите ми да бъдат възстановени.
Купих опцията без реклами, която беше наред. Въпреки това, след като започнете и започнете да печелите пари, докато купувате и надграждате оборудване, поръчките не идват достатъчно бързо, така че предната част на мелницата спира, защото е пълна. Когато получите карти за надграждане на мениджърите, получавате много повече карти за надграждане на окорителите, отколкото мениджърите за груб трион и шлайфане. Освен това са необходими твърде много бизнес монети, за да ги надстроите. Поради всичко това няма добър поток на продукта през мелницата. Мразя как вашите мениджъри се нулират
Добър загуба на време обаче при рестартирането на телефона ми загуби целия напредък...няма представа къде се съхраняват данните, но съм твърде раздразнен, за да се притеснявам да започна отново от нулата... Деинсталиран
Една от любимите игри в момента. Просто ми е лесно да скоча и да играя минута-две в натоварен ден за бърза почивка.
Dragonicle ایفای نقش fbl
Страхотна бизнес игра. Няколко урока и за операциите.
Геймплеят е твърде бавен. Множество реклами. Не бих препоръчал.
Харесва ми. Харесва ми да мога да гледам рекламите за пари. Единственото нещо, което не ми харесва е, че всичко е толкова скъпо, но добре. Определено е пристрастяващо.
Новата актуализация не се актуализира, вместо това, отвежда ме до страницата за деинсталиране
Тази игра е страхотна за мен. Колкото повече реклами виждате, толкова по-бързо напредвате. Казват го в началото. Прочети го. Ако не харесвате реклами, не играйте тази игра но тя работи за мен. Започвам играта и след това пускам реклама, докато рекламата върви, правя из къщата, след това играя малко, после отново реклама и отново работя Не е за всеки, но за мен е идеално! Благодаря ви за тази игра ❤
Първи ден или два са добре, усещате, че мелницата ви винаги расте, но в този момент, когато нещата струват между 1B и 1T, прогресията се смила до пълен Holt и след още два дни не се чувствам като mill изобщо расте и подозирам, че ще трябва да започна да плащам за нещата, за да видя някакъв напредък. Разработчици, трябва да намалите интензивността на тази крива, тъй като необходимостта да започнете да купувате неща е много внезапна и рязка, или поне да я направите така, че играчите, които използват реклами за напредък, да могат да видят всеки растеж.
Редактиране: Разработчиците добавиха бутон за отмяна към списъка за доставка, предотвратявайки повторната ситуация на меко заключване, много ви благодаря, разработчици. Оригиналното ревю продължава по-долу. Играя тази игра от известно време, но току-що трябваше да рестартирам, тъй като ме заключиха, като поръчката беше изпълнена през по-голямата част от пътя, но нямах повече в хранилището и имах пълно хранилище в същото време. Би било хубаво да имаш възможност да премахваш някои продукти от отделението за съхранение
завършвам етапа на моето събитие..но просто получавам бизнес точка и скъпоценни камъни..не получавам специална карта и бизнес кутия..поправя го..
НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО СИ С ТАЗИ ИГРА!!!! Трябва да гледате реклами на всяка минута и половина, само за да напреднете, след което се надявате, че тази реклама, която току-що сте загубили време да гледате, всъщност ви дава наградата, на която се надявате, само за нулирането и те ви карат да гледате друга реклама. Прочетох отзивите преди да инсталирам тази игра, но не вярвах на всички. Сега го правя.........
Трябва да гледате толкова много реклами за награди и обикновено това, което получавате от гледането на реклами, не е необходимо.
В началото беше забавно, играх го малко, докато бях изолиран, поради любовния omnicrom. Успях да стигна до 3-та от последната фабрика, преди тя вече да не искаше да се отваря. Всичко, което получавам, е екранът за зареждане с пича, който се опитва да открадне дървото и зъбно колело, което постоянно се върти. Чаках 30 минути, нищо не се случва. Следвах препоръчаното отстраняване на неизправности, рестартирах телефона и wifi, но проблемът продължава. Бих искал да му дам 5 звезди, в сегашната си ситуация не мога. ☹
лесно се намесвате в limder inc и е трудно да се харесате на добра игра с една игра в Google
забавно е, отнема известно време, за да бъдете надстроени, но след като започнете да се надграждате, е забавно
Беше забавно/забавно до актуализацията. Там всичко се нулира. И загубих целия напредък.. Страхотна игра, докато не се актуализира.. Не си губете времето, както направих аз.
Бях любопитен да опитам играта, защото всъщност имам свързана работа с това. Хубаво е да прекарате времето и да опростите.